BnearIT hälsar Leif Fredby välkommen i vårat gäng!

Jag är en senior Systemutvecklare med kompetens inom en mängd områden såsom systemutveckling, systemintegration, programvaruteknik
Har arbetat en längre tid (16 år) på FDT med utveckling av Affärs- och Butikssystem och jag har haft mycket kundkontakt tack vare det.

Leif FredbyJag är en erfaren och självgående konsult med stor social förmåga som gillar att arbeta i team. Jag har erfarenhet av flertalet programmeringsspråk och tekniska plattformar med fokus på .Net-miljön vilket har gett mig en bra förståelse och inblick i både små och stora avancerade system. Min erfarenhet sträcker sig från databaser via backen-system till webbutveckling och annan front-end utveckling. Tack vare min långa erfarenhet och kompetens har det även blivit naturligt i flera projekt att jag har varit lead developer med ansvar även som stöd till andra utvecklare. Jag har även lång vana av att arbeta med processmodellerna i SCRUM Sedan 2018 har jag nu börjat på BnearIT som senior konsult och senior utvecklare.

Vi hälsar Leif välkommen till BnearIT och är övertygad om att Leif kommer att vara en viktig kuggi att bidar till våra kunders utveckling och framgång säger VD Kent Eneris.

Fler kunder som vi arbetar med


: Stationsgatan 69, 972 34 Luleå

: 0920-21 18 00

: info@bnearit.se