Lediga jobb

- Ta chansen och bli en av oss pålitliga doers
BnearIT har hjärtat i norr

Vi kallar oss själva för ”lokalproducerade systemutvecklingskonsulter”. Norrbotten är vår utgångspunkt och det är här vi har våra rötter, våra medarbetare och många av våra kunder. Men vi har också flera större uppdrag i övriga Sverige och ute i Europa.

BnearIT arbetar brett med mjukvaruutveckling, allt från projektledning, systemutveckling och webbutveckling till verksamhetsstöd.

Självklart bygger våra framgångar på en kontinuerlig utveckling där en viktig del är att ständigt förstärka med nya medarbetare som tillför fräsch kompetens och nya, individuella synsätt.

Vill du anta utmaningen och bli en av oss? 
Ta chansen och häng med på vår spännande resa!
Du hittar aktuella jobberbjudanden på vår separata rekryteringssajt.

Även om vi inte har några jobb utannonserade är du alltid välkommen att kontakta oss och berätta om dina ambitioner och framtidsdrömmar inom IT-branschen.

"För oss är det viktigt att få vara kreativa vid problemlösning, även om det inte alltid betyder att den mest kreativa lösningen är den bästa. Det är även viktigt att få utveckla bra lösningar som både kunden verkligen är nöjd med, samt att vi utvecklare känner att vi har lärt oss något nytt." 

Niklas Sonestedt, systemutvecklare på BnearIT

Fler kunder som vi arbetar med


: Stationsgatan 69, 972 34 Luleå

: 0920-21 18 00

: info@bnearit.se