Daniel Henrysson

Bli min kollega!

BnearIT växer och vi söker nya kollegor. Vi som jobbar här trivs med varandra och i uppdragen hos våra kunder. BnearIT har funnits i snart 20 år och med tiden har vi vunnit våra kunders förtroende och vi har nu en unik relation med dem. Som BnearIT-konsult blir man lyssnad på och det känns som om vi arbetar i ett partnerskap med kunden.

Vi konsulter arbetar dagligen med ny teknik. Här kan du se fram emot uppdrag där du hela tiden får testa nya saker och experimentera för att problemlösa. Vi har under åren utvecklat några egna mjukvaruprodukter som vi är riktigt stolta över. Bland annat har vi tagit fram ett valideringsverktyg för att verifiera tjänstegränssnitt på ett automatiserat sätt. Vi har också utvecklat en produkt för att underlätta hanteringen och tömning av återvinningskärl som heter Smart Recycling. Där har vi utvecklat en maskinlärningsalgoritm som med realtidsdata lär sig när det är dags att tömma återvinningskärlet. Vi har utvecklat båda lösningarna med hjälp av en mängd olika tekniker och verktyg med Java i botten. Vi har också Agila team som jobbar på .net-plattformen – såväl större industrikunder som mindre mjukvaruprodukter.

Tillsammans har vi som jobbar på BnearIT en omfattande kunskap om systemutveckling och systemintegration. Här kan du utvecklas inom det område som just du är intresserad av. Vi lär ständigt av varandra. Hos oss är du inte en siffra. Hos oss är du viktig.

Hoppas vi ses på kontoret,
Daniel