Robert Blomstedt

“BnearIT delar med sig” gav mersmak – nu startar vi BnearIT Education!

Sedan starten i Luleå 2002 har våra hjärtan klappat för Norrbotten. Det är här vi bor och verkar. Därför är det naturligt för oss att inte bara utveckla IT-system, utan också att hjälpa företag och organisationer som är i behov av kompetensutveckling. För oss är det ett naturligt steg i arbetet att skapa ett ännu mer levande och lönsamt län.

Därför har vi teamat upp med Lexicon – Sveriges största kompetensutvecklare för företag och organisationer. De erbjuder redan idag sina kunder en högklassig och bred service över hela landet. De hjälper företag att investera i sina medarbetare och är vana vid de utmaningar som kan uppstå när det gäller önskemål om nya koncept och lösningar.

Bakom initiativet står BnearITs egen Robert Blomstedt;
– Det ska bli otroligt spännande och roligt att starta upp den här verksamheten. Vi ser ett ökat behov av utbildningar inom IT både för vanliga användare som behöver utöka sin kunskap och bland specialister som behöver utvidga sin expertis. Jag är lärare i grunden och har jobbat med IT-utbildningar innan jag kom in på systemutveckling. Sedan har jag också fortsatt att hålla utbildningar genom BnearIT då våra kunder önskat det. Nu ska det bli kul att komma tillbaka till klassrummet på heltid. Tack vare samarbetet med Lexicon har vi ett otroligt brett utbud att erbjuda, säger han.

Genom det här samarbetet kommer BnearIT Education nu kunna erbjuda Lexicons branschledande kursutbud över hela Norrbotten. Utbildningarna kommer hållas av våra egna expert-nördar.

– Målsättningen är att kunna erbjuda ett stort utbud av kurser i en avslappnad och professionell miljö där våra kunders utveckling står i centrum. Vi kommer kunna skräddarsy utbildningspaket med datum som passar kunderna – där de själva befinner sig. Givetvis är man alltid välkommen till våra lokaler i Luleå om man så hellre vill, här är kaffet alltid varmt och dörrarna alltid öppna.

– Vi önskar Robert lycka till med att etablera BnearIT Education som kommer erbjuda efterlängtade utbildningar i samarbete med Lexicon för Norrbottens företag och dess medarbetare, säger Anders Hermanson vd för BnearIT.

Inom kort kommer du kunna läsa kursutbudet på BnearIT Educations egen hemsida, håll ögon och öron öppna på BnearITs hemsida och sociala medier så missar du inte releasen!