BnearIT fortsätter att växa

Luleåföretaget BnearIT fortsätter att se ljust på framtiden. Nu växer även personalstyrkan med ytterligare fyra medarbetare som förstärker ett redan passionerat it-gäng.

– Det är otroligt roligt. För ett år sedan gick vi ut och sade att vi skulle rekrytera tio nya medarbetare. När nu Daniel Deden, Pär Lindström, Nina Malmqvist och Renée Kauppi förstärker vårt redan unika kodknackar-team med inriktning mot systemutveckling och programmering har vi gjort just det. Vuxit med tio medarbetare, säger Lars Frisk, konsultchef BnearIT.

Per Lindström, systemutvecklare/lösningsarkitekt, är som en schweizisk armékniv när det kommer till systemutveckling. Det är enklare och går snabbare att säga vad han INTE kan än vad han kan. Daniel Deden, systemutvecklare, är en sann ingenjör med datateknik som grund och med stor passion för programmering och att ständigt lära sig nya saker. När andra pratar om svenska, finska eller norska som förstaspråk så pratar Daniel programmering som förstaspråk. Nina Malmqvist, systemutvecklare, är en orädd och äventyrlig systemutvecklare från Göteborg som valt att flytta upp till Luleå för att jobba här hos oss på BnearIT. Hon kommer från studier på Chalmers och brinner för programmering och klättring. Renée Kauppi, systemutvecklare, är teknisk fysiker som älskar (förutom musik och spel) problemlösning och programmering. Hennes x-jobb inom modellering och simulering av en thermodynamisk modell imponerar stort.