nyrekrytering

BnearIT rekryterar

Under sommaren rekryterade BnearIT tre nya medarbetare och fyra sommarjobbare som bemannat interna projekt.

När BnearIT tar in nya medarbetare i organisationen sticker ett budskap ut extra mycket – det ska vara roligt att jobba.

– När vi anställer nya medarbetare vill vi att alla ska känna att de utvecklas i sitt jobb, säger Lars Frisk, vice vd.

I juni anställde BnearIT tre nya medarbetare och fyra sommarjobbare som bemannade två projekt där BnearIT själva styrde över utvecklingen. 

– I våra uppdrag går medarbetarna vanligtvis in i kunders projekt som konsulter, där kunderna också för det mesta styr våra medarbetares arbetsuppgifter. Men när vi har nya medarbetare, framför allt de som inte har någon tidigare erfarenhet av att jobba med systemutveckling, låter vi de jobba i något av våra egna mjukvaruprojekt där vi lär dem systemutvecklaryrket och att jobba på BnearIT-style, fortsätter Lars Frisk.

David Söderberg är en av de nyrekryterade som intygar att starten på BnearIT varit positiv.

– Jag har lärt mig otroligt mycket under introduktionen på BnearIT och fått så mycket erfarenhet på kort tid med detta projekt. Vi har haft otroligt roligt i gruppen och känt oss både välkomna och uppskattade, säger David Söderberg.

nyrekrytering pingis

De erfarna medarbetare Daniel Deden och Daniel Henrysson hjälper till att guida de nyanställda in i BnearIT:s sätt att arbeta.

– Sommarens nyanställda och sommarjobbare har verkligen levererat på en otroligt hög nivå och visat upp ett samarbete och en glädje i jobbet som går utanpå det mesta. De har blivit ett sammansvetsat gäng som inte bara levererar förstklassig kod utan som också hjälper varandra och har kul på jobbet, avslutar Lars Frisk.