BnearIT växer mitt i krisen

BnearIT kan stolt presentera fyra nya stjärnor som förstärker vårt passionerade IT-gäng – med inriktning mot systemutveckling och programmering. Trots att det är tuffa tider och att coronaviruset slår hårt mot samhället ser vi på BnearIT ljust på framtiden.

– Vi är jätteglada över de här nyrekryteringarna. Alla fyra har ett brinnande intresse för att bygga mjukvara och att utvecklas i yrket i våra team och ute hos våra kunder, säger Lars Frisk, konsultchef BnearIT.

Silas Nordgren är nyexaminerad från programmet Systemvetenskap och är nu redo att ta klivet in i arbetslivet. Oskar Nordling är Kalixkillen som imponerade med ett programmeringstest på toppnivå och som har byggt upp sin kompetens sedan barnsben inom gaming-världen och haft sina egna hobbyprojekt som har tagit honom in i systemutvecklingsyrket. Filip Nykänen började hos oss på BnearIT den 1 februari efter att ha varit projektanställd för att utveckla mjukvara för radiostyrning av lok. Emelie Rönnlund har gått en väg via filosofi och litteraturstudier och en stor portion nyfikenhet på programmering av mjukvara mot systemutveckling.