Hej, Vad roligt att du är intresserad av att lära känna oss lite bättre!

Hösten 2019, precis innan pandemin slog sina klor i hela världen satte vi upp ett mål om att, inom ett år, rekrytera tio nya nördar till BnearIT – och vi lyckades med råge! Elva nya systemutvecklare anslöt till vårt team – och sen kom Olov in som försäljningschef som nummer 12.

Men vi är inte klara än! Nu satsar vi på att rekrytera ytterligare tio personer till vårt team – på lika kort tid. Så är du en av dem som längtar du hem till Norrbotten, som kanske redan har rötter här eller ser fram emot att börja växa nya – då är det kanske just din karriär som börjar eller fortsätter hos oss på BnearIT.

Nu levlar vi upp - igen!
Mark Tuuling

Välkommen hem Mark!

Möt Mark Tuuling – datorspelsnörden som flyttade 112 mil från Stockholm till Pajala för att ta C-körkort. Idag kan han både köra lastbil och skriva C#, och nu är han tillbaka i Norrbotten för att stanna.

Läs hela intervjun

Daniel Henrysson

Bli min kollega!

Vi lät vår systemutvecklare Daniel Henrysson berätta lite mer om vad han tycker är bra med att jobba hos oss.
Läs Daniels berättelse

Är du också less på monoliter?

Det här är Fredrik. Han har älskat Java så länge att han hunnit bli less på monoliter. Idag tillhör han den absoluta eliten inom tjänsteorienterade IT lösningar. För att bli så bra som Fredrik är krävs det att man är en riktig nörd. Det älskar vi!

För på BnearIT älskar vi nördar. De med båda fötterna på jorden, med stjärnkompetens som underlättar livet för våra kunder. Är du också redo att lämna monoliterna bakom dig kanske du är Fredriks nya kompis?

Läs mer
Lars Frisk

Hör av dig!

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig, Lars Frisk heter jag och arbetar som konsultchef på BnearIT. Jag berättar gärna mer om oss och hur vi jobbar med både våra lokala, nationella och internationella projekt och kunder – eller surrar om mitt nyvunna intresse för toppturer! För även där har Norrbotten mycket att komma med.
Kontakta mig