Ida Ek till BnearIT

Ida Ek klev in i rollen som biträdande konsultchef på BnearIT den 1 december 2021.
– Det känns väldigt bra. Det är en intressant bransch där jag kommer att lära mig mycket samtidigt som jag kommer in i företaget med både energi och kunskap, säger hon.

Ida Ek från Luleå kommer senast från bemanningsföretaget Bravura där hon arbetat som konsultchef sedan januari 2021. Som biträdande konsultchef på BnearIT väntar personal- och rekryteringsärenden.

– Det här ska bli otroligt roligt. I och med min HR-bakgrund kliver jag in med kunskap och erfarenhet men då branschen i sig är ny för mig ser jag fram emot att lära mig mycket, det finns otroligt kunniga medarbetare på BnearIT. Jag inspireras mycket av företagets visioner och värderingar och är förväntansfull över att vara med på resan i takt med att bolaget växer.

– Jag är mycket glad över att Ida har valt att börja på BnearIT. Detta då Ida är en kompetent och driven person som kommer tillföra BnearIT ett stort och brett kunnande inom HR-området. Idas kunskaper kommer utveckla våra medarbetare och vår verksamhet på ett bra och strukturerat sätt, säger Anders Hermanson, vd BnearIT.

– Jag har tidigare studerat sociologi med inriktning mot personal- och arbetsvetenskap vid Luleå tekniska universitet och alltid funnit ett intresse i hur olika personligheter fungerar på både individ- och teamnivå, därför blir det extra spännande att möta alla typer av situationer och individer på BnearIT, avslutar Ida Ek.