Din karriär börjar eller fortsätter här

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med spännande kunder inom en mängd olika domäner, arbetskamrater som är oerhört kompetenta och därmed också en möjlighet att dela med dig av din egen kompetens samtidigt som du kan få ta del av dina kollegors kompetens.

BnearIT är ledande inom systemintegration och tjänstebaserade lösningar där vår erfarenhet inom området sträcker sig 20 år tillbaka i tiden och där vår samlade kompetens är omfattande. Våra uppdrag spänner över allt ifrån stora integrationsprojekt inom industrin till integrationsprojekt och utvecklingsprojekt för mjukvaruproduktföretag. Vi deltar i olika forskningsprojekt med vår kompetens inom området där ett exempel är Arrowhead Tools, ett EU-projekt.

Vi är ett härligt gäng arbetskollegor med en tillåtande och öppen atmosfär och arbetsmiljö. Du kommer att gå direkt in i uppdrag.

BnearIT har kollektivavtal och sjukförsäkring och det gör oss till en trygg arbetsplats där formerna för anställningen är fastställda i avtalet med exempelvis arbetstider, pensionsavsättningar och försäkringar.

Agil Teamledare

Agila metoder inom systemutveckling har sedan en tid bidragit till nytänkande inom mjukvarubranschen. BnearIT har sedan ett drygt år Agil teamleverans som ett specifikt erbjudande. Teamen består av Bn

Läs mer och ansök

Erfarna systemutvecklare sökes!

Är du intresserad, engagerad och nyfiken på ny teknik? Vill du jobba med roliga och intressanta uppdrag i framkant och superspännande kunder? Då kan du vara vår nya kollega!

Läs mer och ansök

Passionerad och nördig IT-arkitekt sökes!

Är du intresserad, engagerad och nyfiken på ny teknik? Vill du jobba med roliga och intressanta uppdrag i framkant när det gäller SOA och IoT? Då kan du vara vår nya kollega!

Läs mer och ansök

Lär känna vårt team

På BnearIT är vi ett gäng passionerade, effektiva och jordnära it-experter med stort hjärta för den lokala utvecklingen. Dina utmaningar är det vi brinner för. Låt oss vara det självklara valet när du behöver hjälp med teknikdriven utveckling.

Till teamet