Jobba med oss!

BnearIT skapar hållbar utveckling för kunder, medarbetare och samhälle. Det är vår mission. För oss är medarbetaren det absolut viktigaste vi har för att kunna bidra att leverera värde till våra kunder och ett hållbart samhälle.

Som medarbetare på BnearIT kommer du att ha en tydlig utvecklingsplan. Varannan vecka har du ett bokat 1-1-samtal med din närmaste chef där du får möjlighet att diskutera det som är viktigt för dig för tillfället och där vi har en dialog om stort och smått avseende dig själv och BnearIT. I 1-1-samtalet blir du sedd och lyssnad på och där får du också en kontinuerlig avstämning av din utvecklingsplan.

Vi tycker att det är viktigt att var och en får utlopp för sin kreativitet och kompetensutveckling och har därför flera gånger per månad möjlighet för den som vill, att träffas för att diskutera teknik-, arkitektur- och utvecklingsfrågor inom systemutvecklingsområdet. Allt detta sammanfattar vi som vår medarbetardialog och håller det som en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Våra medarbetare är vår absolut viktigaste resurs.

Hos oss är din främsta uppgift som konsult att hjälpa våra kunder att lösa sina behov med systemutveckling. Vi ser till att du alltid har uppdrag som du trivs med och kan växa i. Du behöver inte sälja in dina egna uppdrag, det har vi andra som tar hand om.

Daniel Deden om karriärtrappan

Varje medarbetares karriär följer vår karriärtrappa där man utvecklas från junior konsult, konsult och senior konsult till Solution architect eller specialist.

Fullstackutvecklare 

Vi söker nu en fullstackutvecklare för ett uppdrag mot en av våra industri-kunder.

Läs mer och ansök

Junior utvecklare

Vi anställer nu två juniora systemutvecklare med 1-2 års erfarenhet och med C++ och/eller Golang för kunduppdrag.

Läs mer och ansök

Projektledare

Vi anställer nu projektledare med några års erfarenhet i rollen för kunduppdrag.

Läs mer och ansök

Senior Javautvecklare

Vi anställer nu tre seniora systemutvecklare med fler än fem års erfarenhet inom Java för kunduppdrag.

Läs mer och ansök
Sebastian Darehed

Är du i början av din karriär?

Är du duktig på att programmera men saknar utbildning?

Läs mer

Vi bryr oss

Vi bryr oss

Vi samarbetar

Vi samarbetar och hjälper varandra

Vi prioriterar

Vi prioriterar kunden

Vi tar ansvar

Vi tar ansvar

Vi löser utmaningar

Vi löser utmaningar

Ida Ek, konsultchef BnearIT

Hör av dig!

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig, Ida Ek heter jag och arbetar som konsultchef på BnearIT. Jag berättar gärna mer om oss och hur vi jobbar med både våra lokala, nationella och internationella projekt och kunder.

Kontakta oss