Jobba med oss!

Att jobba på BnearIT är lika med möjligheter. Det är att utvecklas, att trivas och att välkomnas precis som du är. Här står vi med båda fötterna på jorden och är riktigt vassa på det vi gör tack vare dem stolta nördar vi är. För vad kallar man annars ett gäng passionerade och effektiva it-experter med ett stort hjärta för både den digitala och lokala utvecklingen? Du hittar oss i både Luleå och Umeå, och om du också vill jobba med spännande kunder, utmana dina arbetskamrater och leverera maximal kundnytta av hög kvalité – då ser vi fram emot din ansökan.

Nu söker vi särskilt efter nyckelpersoner för vår nyetablering i Umeå. Vill du vara med och bygga en verksamhet i ett av Norrlands ledande IT-konsultbolag inom systemutveckling med systemintegration och tjänstebaserade lösningar?

Då är BnearIT arbetsplatsen för dig.

Vi är nördarna som brinner för systemutveckling och teknik. Lokala experter och pålitliga doers.

Nördig systemarkitekt sökes!

Är du en erfaren strateg med känsla för system- och programutveckling? Då kan du vara vår nya kollega!

Läs mer och ansök

Nyfiken systemutvecklare sökes!

Vill du jobba med spännande uppdrag där problemlösning och programmering står i centrum? Då kan du vara vår nya kollega!

Läs mer och ansök

Hur spontan är du?

Vi söker alltid nyfikna och drivna personer. Systemutveckling är det vi håller på med och vi anställer och växer med den typen av roller.

Läs mer och ansök

Bli min kollega!

Vi lät vår systemutvecklare Daniel Henrysson berätta lite mer om vad han tycker är bra med att jobba hos oss.
Läs Daniels berättelse

Lars Frisk

Hör av dig!

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig, Lars Frisk heter jag och arbetar som konsultchef på BnearIT. Jag berättar gärna mer om oss och hur vi jobbar med både våra lokala, nationella och internationella projekt och kunder – eller surrar om mitt nyvunna intresse för toppturer! För även där har Norrbotten mycket att komma med.
Kontakta mig