Jobba med oss!

Att jobba på BnearIT är lika med möjligheter. Det är att utvecklas, att trivas och att välkomnas precis som du är. Här står vi med båda fötterna på jorden och är riktigt vassa på det vi gör tack vare dem stolta nördar vi är. För vad kallar man annars ett gäng passionerade och effektiva it-experter med ett stort hjärta för både den digitala och lokala utvecklingen?

Vi har en stark gemenskap där vi bryr oss om varandra och sätter en ära i att hjälpa varandra. Vår organisation är platt och vi jobbar sida vid sida med samma mål i sikte. Alla har möjlighet att påverka både verksamheten och sin egen utveckling och genom att ta tillvara på den individuella drivkraften, olika kompetenser och erfarenheter skapar vi ett starkt och passionerat lag.

Vill du vara med och bygga en verksamhet i ett av Norrlands ledande IT-konsultbolag inom systemutveckling med systemintegration och tjänstebaserade lösningar? Då är BnearIT arbetsplatsen för dig.

Du hittar oss i Luleå och om du också vill jobba med spännande kunder, utmana dina arbetskamrater och leverera maximal kundnytta av hög kvalité – då ser vi fram emot din ansökan.

 

Vi bryr oss

Vi samarbetar och hjälper varandra

Vi prioriterar kunden

Vi tar ansvar

Vi löser utmaningar

Junior utvecklare

Vi anställer nu två juniora systemutvecklare med 1-2 års erfarenhet och med C++ och/eller Golang för kunduppdrag.

Läs mer och ansök

Projektledare

Vi anställer nu projektledare med några års erfarenhet i rollen för kunduppdrag.

Läs mer och ansök

Senior Javautvecklare

Vi anställer nu tre seniora systemutvecklare med fler än fem års erfarenhet inom Java för kunduppdrag.

Läs mer och ansök

Nördig systemarkitekt sökes!

Är du en erfaren strateg med känsla för system- och programutveckling? Då kan du vara vår nya kollega!

Läs mer och ansök

Nyfiken systemutvecklare sökes!

Vill du jobba med spännande uppdrag där problemlösning och programmering står i centrum? Då kan du vara vår nya kollega!

Läs mer och ansök

Hur spontan är du?

Vi söker alltid nyfikna och drivna personer. Systemutveckling är det vi håller på med och vi anställer och växer med den typen av roller.

Läs mer och ansök

Bli min kollega!

Vi lät vår systemutvecklare Daniel Henrysson berätta lite mer om vad han tycker är bra med att jobba hos oss.
Läs Daniels berättelse

Ida Ek

Hör av dig!

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig, Ida Ek heter jag och arbetar som konsultchef på BnearIT. Jag berättar gärna mer om oss och hur vi jobbar med både våra lokala, nationella och internationella projekt och kunder.
Kontakta mig