Vi ska bli 30 fler under 2023-2024! 

BnearIT skapar hållbar utveckling för kunder, medarbetare och samhälle. Det är vår mission. För oss är medarbetaren det absolut viktigaste vi har för att kunna bidra att leverera värde till våra kunder och ett hållbart samhälle.

BnearIT/Data Ductus Luleå är inne i en kraftig tillväxtfas och vi behöver bli fler de närmaste åren. Vi vill växa med minst 30 medarbetare under 2023-2024. Det kanske låter lite väl magstarkt med en sån tillväxt men det är faktiskt sant – vi har fantastiska kunder och vi har de mest spännande uppdragen som du kan tänka dig.

Vad innebär det då att jobba hos oss på BnearIT/Data Ductus Luleå? 
För oss är det absolut viktigaste att våra medarbetare trivs och har de bästa förutsättningarna att göra sitt jobb på ett bra och tillfredsställande sätt. I det ingår så klart bra anställnings- och lönevillkor men också riktigt bra förutsättningar att utvecklas.

Som medarbetare på BnearIT kommer du att ha en tydlig utvecklingsplan. Varannan vecka har du ett bokat 1-1-samtal med din närmaste chef där du får möjlighet att diskutera det som är viktigt för dig för tillfället och där vi har en dialog om stort och smått avseende dig själv och BnearIT. I 1-1-samtalet blir du sedd och lyssnad på och där får du också en kontinuerlig avstämning av din utvecklingsplan.

Vi tycker att det är viktigt att var och en får utlopp för sin kreativitet och kompetensutveckling och har därför flera gånger per månad möjlighet för den som vill, att träffas för att diskutera teknik-, arkitektur- och utvecklingsfrågor inom systemutvecklingsområdet.

Hos oss är din främsta uppgift som konsult att hjälpa våra kunder att lösa sina behov. Vi ser till att du alltid har uppdrag som du trivs med och kan växa i. Du behöver inte sälja in dina egna uppdrag, det har vi andra som tar hand om.

Daniel Deden om karriärtrappan

Varje medarbetares karriär följer vår karriärtrappa där man utvecklas från konsult.

Fullstackutvecklare till industri- och tech-kunder

Som Fullstackutvecklare mot våra industri- och tech-kunder kommer du att få ingå i uppdrag med en teknisk höjd utöver det vanliga.

Läs mer och ansök

Fullstackutvecklare till myndigheter

Den här rollen innebär att du kommer att ingå i vårt affärsområde IT Solutions och du kommer att ingå i uppdrag med krav på en generell systemtutvecklarförmåga.

Läs mer och ansök

Projektledare

Vi anställer nu projektledare med några års erfarenhet i rollen för kunduppdrag.

Läs mer och ansök
Sebastian Darehed

Är du i början av din karriär?

Är du duktig på att programmera men saknar utbildning?

Läs mer

Vi bryr oss

Vi bryr oss

Vi samarbetar

Vi samarbetar och hjälper varandra

Vi prioriterar

Vi prioriterar kunden

Vi tar ansvar

Vi tar ansvar

Vi löser utmaningar

Vi löser utmaningar

Ida Ek, konsultchef BnearIT

Hör av dig!

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig, Ida Ek heter jag och arbetar som konsultchef på BnearIT. Jag berättar gärna mer om oss och hur vi jobbar med både våra lokala, nationella och internationella projekt och kunder.

Kontakta oss