Lars Frisk ny konsultchef på BnearIT!

Vi kan med stor glädje berätta att Lars Frisk snart börjar som ny konsultchef på BnearIT. Lars kommer senast från Metria där han jobbat i olika roller bland annat som avdelningschef och säljare. Han har tidigare även jobbat på Capgemini i olika ledar- och säljroller. Lars har 25 års erfarenhet från IT-branschen och började sin bana på Telia med verksamhetsutveckling och projektledning.

BnearIT står tryggt på en plattform av goda kundomdömen och lokal anknytning. Det är ett bra läge att utveckla oss själva som företag och hur vi jobbar tillsammans. I vår strävan att lyfta våra utmärkta konsulter som de sanna hjältarna i verksamheten vill vi även garantera att de har det stöd de behöver för att kunna ge sitt absolut bästa varje dag. Det här är ett viktigt steg mot detta mål.

— Rollen som konsultchef är ny på BnearIT och Lars är helt rätt för denna roll. Vi ser verkligen fram emot att Lars börjar hos oss, då han kommer att kunna bidra mycket till BnearIT’s verksamhet och även våra kunders verksamhet med sin gedigna erfarenhet och trevliga personlighet, säger Anders Hermanson, vd på BnearIT.

— Jag ser att BnearIT har en själ och ett sätt att vara som är riktigt bra, men jag tror också jag kan bidra med erfarenhet kring processer och arbetssätt som gör alla mer sammansvetsade, säger Lars Frisk.

Lars är en lokalprodukt som bott och jobbat i Luleå hela sitt yrkesliv. I sin roll som ordförande för Luleå Näringslivs IT-branschråd har han lärt känna IT-företagen i Luleå.

— Jag gillar BnearIT. Man får en bra känsla för bolaget. De har ett gott rykte i branschen och de har alltid varit kända att leverera väldigt hög kvalitet på sina konsulttjänster. Jag har även haft att göra med dem via Metria. Jag har haft ögonen på dem genom åren, och förstått att där skulle jag gärna jobba, säger Lars.

Lars Frisk börjar på BnearIT i januari 2019.