Lars Frisk

Lars Frisk

Vice vd & konsultchef

Lars har mer än 20 års erfarenhet av ledarskap inom IT-konsultbranschen – med fokus på personal, försäljning och affärsutveckling.

Om arbetet på BnearIT

Jag arbetar som Konsultchef på BnearIT. Mina främsta drivkrafter är att jag tycker det är oerhört stimulerande att se människor växa och ta sig an utmaningar. Mitt mål är att bidra med mina erfarenheter för att hjälpa våra konsulter att leverera sina uppdrag på bästa tänkbara sätt.

Tidigare erfarenhet/specialistkunskaper

I och med att jag haft ett antal olika ledarroller inom personal, försäljning och affärsutveckling så har jag skaffat mig bred erfarenhet vad det innebär att driva företag. Jag har också haft förmånen att arbeta med utveckling inom Luleå Näringsliv då jag ansvarade för att leda IT-branschrådet inom Luleå Näringsliv. Jag har även ett uppdrag som styrelseordförande för ett mindre mjukvarubolag med fokus på beslutstöd.

Gillar förutom jobbet

På min fritid tycker jag om att umgås med min familj, släkt och vänner och pyssla i vår stuga i skärgården. Jag uppskattar god mat och gott vin och som balans i livet - motion i lagoma portioner. Musik har också alltid varit ett stort intresse för mig. Jag spelar själv och lyssnar gärna på bra musik.

Utbildning

Civilingenjör inom Industriell Ekonomi, Luleå Tekniska Universitet.

Branscherfarenhet

Sedan 1994

Språk

Svenska och engelska.

Födelseår

1961

Anställningsår

2019

Placeringsort

Luleå

lars.frisk@bnearit.se

+46 73-086 75 10