Robert Blomstedt

Robert Blomstedt

Senior webbutvecklare

Robert har en mycket lång erfarenhet av systemutveckling och webbutveckling. Under åren på BnearIT har Robert specialiserat sig på webbutveckling med EPiServer som plattform.

Om arbetet på BnearIT
Jag är van vid att arbeta i komplexa projekt med snäva tidsramar. Oftast handlar det om webbutveckling, jag är även certifierad i webbpubliceringsverktyget EPiServer. Jag gillar att träffa nya personer och ta mig an nya projekt och där jobba med allt från kravinsamling till installation av färdig lösning. Jag är en mycket kompetent utbildare med stor erfarenhet av att planera och leda utbildningar. Totalt har jag lett 100-tals utbildningar inom olika områden.
Tidigare erfarenhet/specialistkunskaperJag skulle tro att jag tillhör de som har längs erfarenhet när det gäller webbutveckling i Norrbotten.
Gillar förutom jobbetFlugfiske! Gärna efter öring i någon norrländsk älv. En sväng med skotern är inte heller fel. Är också ett Liverpool FC-fan.
Utbildning1996, Grundskollärare Ma/NO, Luleå Tekniska Universitet.
Kvalifikationer
  • Webbutveckling: Angular JS, C#, CSS, Episerver, HTML5, Javascript, jQuery, .NET, RESTful webservices, Responsiv webbdesign
  • Systemutveckling: C#, C++, Java, Java EE, VBA, Visual Basic, Perl
  • Databaser: Mssql, Access
  • Certifierad Episerver utvecklare
  • Certifering: ECDL(NT och 2000) och MOUS (Microsoft Office User Specialist)
Branscherfarenhet:Sedan 1998
Språk:Svenska och engelska.
Födelseår:1970
Anställningsår:2002
Placeringsort:Luleå