David Ågren

Möt vår nya systemutvecklare David

Nu kan BnearIT presentera ännu en nyrekrytering som ska förstärka vårt team av systemutvecklare. David Ågren har många års erfarenhet från industri och automation och kommer senast från det egna familjeföretaget.

David Ågren påbörjade sin anställning hos BnearIT i början av juni.
– Det är fantastiskt kul och jag har redan kommit in i ett projekt som är ganska avancerat – så det blir mycket sitta och klia sig i huvudet. Det är sånt jag tycker är roligt, att klura på problem och hitta nya lösningar.

De senaste tre åren har David kombinerat heltidsjobb och heltidsstudier i systemvetenskap på Luleå tekniska universitet.
– Det har varit en hektisk tid men jag drivs mycket av själva lärandet – det driver mig framåt och det tycker jag är kul. På BnearIT hoppas jag kunna fortsätta utvecklas och lägga fler verktyg i verktygslådan.

David fick möjlighet att göra sin kandidatuppsats på BnearIT. Efter avlagd examen fick han erbjudande om att stanna inom koncernen som anställd.
– För mig känns det som att BnearIT har den bästa inriktningen. De fokuserar mycket på systemutveckling och tekniskt avancerade lösningar som jag är väldigt intresserad av. Jag hoppas också att jag kan komma in och bidra med ganska mycket bred kunskap. Jag har varit verksam i flera olika sektorer och med det kommer ett lite annorlunda perspektiv.