Ny försäljningschef till BnearIT

Vi på BnearIT är glada över att kunna presentera vår nya försäljningschef Olov Stenberg. En rekrytering som kommer hjälpa oss att fortsätta vår resa framåt.
– Jag ska vara med och utveckla företaget och skapa nya kundrelationer, säger Olov Stenberg.

Luleåkillen Olov Stenberg är det senaste tillskottet i BnearIT:s kodknackargäng. Som ny säljchef kommer 34-åringen att ta över kundansvaret både strategiskt och operativt.

– Tanken är att jag ska komma in och ta ett stort ansvar för våra kunder. Mitt fokus är helt enkelt att utveckla våra kundrelationer. Befintliga som nya, säger han.

Olov kommer närmast från Academic Work där han byggt deras verksamhet i Luleå. Innan det var han ansvarig för att forma Telenors externa verksamhet i Norrland. Men ser nu med spänning fram emot ett nytt kapitel i sitt arbetsliv.

– Det känns otroligt roligt. Jag skulle säga att jag är snudd på övertaggad över att få vara med på den här resan med BnearIT. Jag hoppas kunna skapa förutsättningar för oss att kunna fortsätta växa, säger han.

Olov har snabbt kommit in i gänget och är imponerad över den passion han sett på kontoret. Hans kärlek till tv- och dataspel är något som uppskattas bland hans nya kollegor. 

– Det första som slog mig var den otroliga expertis som fanns innanför väggarna. De brinner verkligen för det de gör. Ett gäng ödmjuka proffs som är så där härligt nördiga. Jag trivs redan otroligt bra, säger Olov Stenberg.