Om oss

Låt oss vara det självklara valet när du behöver hjälp med teknikdriven utveckling.

På BnearIT är vi ett gäng passionerade, effektiva och jordnära it-experter med stort hjärta för den lokala utvecklingen. Dina utmaningar är det vi brinner för. Med lång erfarenhet och stjärnkompetens är vi en pålitlig leverantör som tar helhetsansvar för våra kunders projekt. Vi erbjuder hela kedjan, eller utvalda delar, i ett projekt från förstudie, utveckling och driftsättning till förvaltning och support. Vårt mål är att alltid ge dig som kund maximal kundnytta och genomgående hög kvalitet.

Vi är ett genuint företag med rötterna djupt rotade i den norrbottniska myllan. BnearIT startade i Luleå 2002. Här finns ett 30-tal anställda som brinner för sitt arbete. Vårt hjärta kommer alltid att klappa för Norrbotten. Det är här vi bor och verkar. Därför är det naturligt för oss att inte bara utveckla it-system, utan också samarbetspartners, medarbetare och hela länet.

Daniel Nilsson

Är du också less på monoliter?

Det här är Daniel. Han har älskat Java så länge att han hunnit bli less på monoliter. Idag tillhör han den absoluta eliten inom systemutveckling och tjänsteorienterade IT-lösningar. För att bli så bra som Daniel är krävs det att man är en riktig nörd. Det älskar vi!

För på BnearIT älskar vi nördar. De med båda fötterna på jorden, med stjärnkompetens som underlättar livet för våra kunder. Är du också redo att lämna monoliterna bakom dig kanske du är Daniels nya kompis?

Läs mer