Sinetiq

Säg hej till Sinetiq!

Med Per Olofsson, Fredrik Blomstedt och Karl-Johan Gramner i spetsen startar vi nu systerbolaget Sinetiq!

Lagom till att den sista snön smält (igen) hade vi glädjen att presentera vårt nya systerbolag Sinetiq – som kommer fokusera på att få befintliga och nya system att prata med varann. Sinetiq är en naturlig avknoppning från BnearIT som nu får fokusera helt på att möta efterfrågan på systemintegration.

– Det känns otroligt roligt att se hur våra anställda nu går vidare och utvecklar en verksamhet som kommer bidrar till att utveckla tjänsteutbudet och arbetsmarknaden i Norrbotten och vars tjänster och produkter riktar sig till internationella marknader.

Sinetiq kommer att drivas av Per Olofsson och Fredrik Blomstedt från BnearIT, tillsammans med Karl-Johan Gramner som senast kommer från Mobilaris och Xolaris.

Per och Fredrik har över 17 års erfarenhet av systemintegration vilket är en helt unik spetskompetens inom IT. Karl-Johans erfarenhet av internationella affärer kommer också väl till pass nu när han tillträder i rollen som säljare och vd – med start från 1 juni. Alla tre blir delägare i bolaget tillsammans med BnearIT.

– Per och Fredriks kompetens och erfarenhet inom det här området är unik även i ett globalt perspektiv. Det gör resan väldigt spännande med oanade möjligheter. Behovet av att få befintliga och nya system att prata med varann kommer vara enormt under de kommande åren. Med vår kunskap och erfarenhet kommer vi ha en stark position på marknaden, säger Karl-Johan Gramer.

Läs mer om Sinetiqs erbjudande på sinetiq.se