Är du i början av din karriär!

BnearIT skapar grunden redan som student, om du är nyexaminerad eller om du är en ren talang som vill ut i arbetslivet. Vi strävar efter ett hållbart arbetssätt för våra medarbetare genom att vi skapar förutsättningar för att alla medarbetare ska trivas och växa som person och i sin yrkesroll.

Vår ambition är att skapa trygghet och en stabil grund för dig i arbetslivet. Det åstadkommer vi genom handledning de första månaderna, där du får stöttning i både yrkesrollen, arbetsmetoder och i ren kodning. Vårt fokus är att du som individ ska känna dig redo för uppdrag ute hos kund samt att du skapat en trygg bas att fortsätta växa i, inte minst genom våra utvecklingsplaner och aktiviteter som du kan läsa mer om här.

Är du student och vill arbeta hos oss har du möjlighet att arbeta i olika former:

Deltidsanställning
Du kan arbeta deltid vid sidan av dina studier, detta främst i ett av våra in-house-projekt. Vi har i regel ett gäng deltidsanställda som arbetar tillsammans med varandra, du planerar självständigt ditt schema så det passar dina studiedagar och ditt livspussel.

Sommarjobb
Vi erbjuder även sommarjobb i ett av våra in-house-projekt. En framgång vi tror på och som vi värdesätter är att ni arbetar i team för att lösa utmaningar samt utbyta erfarenhet med varandra, detta tillsammans med handledare hela sommaren.

Examensarbete
Är du intresserad av examensarbete tar vi tacksamt emot din ansökan. Kontakta Ida eller Lars så hör vi av oss för att diskutera möjligt examensarbete.

Talang
Är du en ren talang som visar att du har förmågan och kompetensen som matchar oss – då anställer vi. BnearIT arbetar med mångfald, inte minst i rekryteringsprocessen. En del i vårt mångfaldsarbete är att vi anställer på ren kompetens oavsett tidigare bakgrund. Det är alltså oberoende av exempelvis utbildning.

Victor Forsgren

Möt Victor som vi anställde direkt efter studenten

Läs mer

Att anställda syns och får ta plats är viktigt för oss på BnearIT. Nu söker vi nya kollegor till vårt team.

 
Hur lång erfarenhet har du som systemutvecklare?

(Obligatoriskt)
Vi bryr oss

Vi bryr oss

Vi samarbetar

Vi samarbetar och hjälper varandra

Vi prioriterar

Vi prioriterar kunden

Vi tar ansvar

Vi tar ansvar

Vi löser utmaningar

Vi löser utmaningar

Hör av dig!

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi berättar gärna mer om oss och hur vi jobbar med både våra lokala, nationella och internationella projekt och kunder.

Kontakt