Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster inom områdena tjänsteorienterade lösningar och systemutveckling inom offentlig sektor och för tillämpningar inom industrin. Vi har över 15 års erfarenhet inom tjänsteorienterad arkitektur och praktisk utveckling av komponentbaserade system.

Systemutveckling

Vi erbjuder tjänster inom områdena tjänsteorienterade lösningar och systemutveckling inom offentlig sektor och för tillämpningar inom industrin. Vi har över 15 års erfarenhet inom tjänsteorienterad arkitektur och praktisk utveckling av komponentbaserade system.

Programmering

När det kommer till systemutveckling så ser vi själva kodningen som hjärtat i vår strävan att skapa förstklassiga lösningar för att hjälpa våra kunder. Våra konsulter har kodning i blodet och vi är noga med att de vi anställer brinner för programmering.

Agil teamleverans

Vi är vana vid att arbeta med agila metoder. När vi genomför egna projekt arbetar vi framför allt med Scrum och när vi kompetensförstärker ute hos kund är vi duktiga på att anpassa oss efter det arbetssätt som gäller där.

Projektledning

Ett arbetssätt som bygger på att genomföra projekt på ett likartat sätt varje gång med kontroll över ekonomi, kvalitet, personal och kundnytta är något som vi håller högt. Vi har arbetat fram en egen projektmodell som är enkel och överblickbar.

Övrigt

Testning, krav, verksamhet, content och processer.

Systemintegration

Vi arbetar både inom nationella och internationella projekt med tjänsteorienterade lösningar. Vi har ett test- och simuleringsverktyg som utgör en primär komponent inom tjänsteorienterade projekt för prov, försök och som verktyg vid skarp demonstration.

IOT

Uppkoppling för produkter, så de kan kontrolleras var du och dem än befinner sig. BnearIT har bland annat stått för utvecklingen av systemet Smart Recycling, ett av Sveriges största IoT-system med >5500 enheter installerade och geografisk täckning från Karesuando i norr till Smygehuk i söder.

Kompetensnivåer

Kammarkollegiets kompetensnivåer är indelade i 5 olika nivåer. Nivåbeskrivningarna används för att klassificera varje enskild konsults förmåga.

Nivå 1: Nyligen genomför utbildning med kort arbetslivserfarenhet. Ingen till liten konsultvana.
Nivå 2: Utbildad med 1-3 års erfarenhet. Har deltagit i flertalet uppdrag.
Nivå 3: Hög kompetens med 4-8 års erfarenhet. Är en förebild för konsulter i lägre nivå.
Nivå 4: Mycket hög kompetens. Har genomfört stora uppdrag med mycket hög kvalitet.
Nivå 5: Kompetens av högsta rang. Har stor vana och erfarenhet att verka i ledande befattning.

Våra medarbetare har totalt över 300 olika tekniska kompetenser, här är några exempel:

4.1
29
3.9
28
3.9
24
4
25
4.2
20
3.7
27
3.8
20
3.5
19
3.8
21
3.9
21
3.6
22
3.6
22
3.7
19
3.9
17

Älskar du också Java?

Det här är Frans. Han lever och andas kod, webbutveckling och systemintegration. En nörd skulle man kunna säga.

På BnearIT älskar vi nördar. De med båda fötterna på jorden, med stjärnkompetens som underlättar livet för våra kunder. Är du Frans nya kompis?

Läs mer